Home - notarieel juridisch advies ondernemingsrecht fiscale signalering bedrijven particulierenRieke Consultancy is een notarieel juridisch adviesbureau met als specialisme Ondernemingsrecht en signalering van fiscale aspecten van uw onderneming. Ook priveregelingen van de ondernemer, zoals testamenten en huwelijkse voorwaarden, worden daarin meegenomen en afgestemd op de huidige omstandigheden, wetgeving en wensen voor de toekomst.

Mr. Rieke Dwarkasing heeft meer dan ruime ervaring op het hoogste niveau en staat in voor persoonlijke, snelle, adequate, betaalbare en betrouwbare dienstverlening.

Ik ontzorg en begeleid de directeur en de ondernemer met notarieel juridische adviezen alsook zijn adviseur (boekhouder, accountant, fiscalist, advocaat en/of bankier) en regisseer het volledige traject. Er is één aanspreekpunt voor u als ondernemer en ook voor u als adviseur.
Ook de startende ondernemer, de particulier en instellingen (verenigingen en stichtingen) ontzorg, begeleid en adviseer ik bij hun bestaande en voorgenomen regelingen.
Objectieve en deskundige voorlichting en informatieverstrekking is een zorgplicht en derhalve kosteloos.