Profiel - Rieke Dwarkasing Rieke Consultancy specialist OndernemingsrechtIk ben Rieke Dwarkasing, oprichter van Rieke Consultancy. Na mijn universitaire opleiding Rechten en drie jaar werkervaring op een notariskantoor en op een advocatenkantoor in Suriname, ben ik voor verdere specialisatie Notarieel recht (in Nijmegen) en Fiscaal recht (in Tilburg) in Nederland neergestreken. Tussen de universitaire opleidingen door ben ik ruim acht maanden op de Nederlandse Antillen werkzaam geweest als freelance jurist/adviseur voor ondernemers.

Sinds 1998 was ik werkzaam als kandidaat-notaris bij respectievelijk Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen (Doetinchem), Van der Stap Notarissen (Rotterdam), Notarispraktijk Holtzer (Utrecht) en bij Tap Tromp van Hoff Notarissen (voorheen in Doetinchem).

Mijn werkzaamheden betreffen vrijwel alle typen zaken, van het oprichten van een stichting tot het creëren van werknemersparticipaties, reorganisaties, herstructureringen, joint-ventures en overnames en fusies, splitsingen.

Ik ben gespecialiseerd in Ondernemingsrecht en priveregelingen voor de ondernemer en zijn gezin.
Op dit terrein kan ik alle type zaken en benodigde akten en bescheiden opmaken dan wel beoordelen dan wel over adviseren.

Ook voor voorlichting en informatieverstrekking over notariele diensten en werkzaamheden in zijn algemeenheid kunt u bij mij terecht en bent u in goede handen.