Een andere aanpak! - drempel notaris betrouwbaar transparant gratis adviesgesprek wederijds respect persoonlijk vooraf
Ervaart u het ook als een drempel als u naar de notaris moet?
Krijgt u daar een ongemakkelijk gevoel bij als u niet kunt volgen wat hij voor u doet? 
Heeft u moeite om uw notaris, boekhouder, accountant, fiscalist, advocaat en/of bankier te coördineren, zodat alle “neuzen” dezelfde kant opstaan?

Dat kan anders en beter!
Rieke Consultancy is een juridisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in notariële diensten op het gebied van Ondernemingsrecht.
Uw belang staat centraal.
Uw vraag en uw behoefte is mijn uitgangspunt. Ik kom ook graag naar u toe ! Ook ben ik buiten de reguliere kantoortijden beschikbaar voor spoedzaken!

Na een kennismaking en inventarisatie van uw bedrijf of organisatie en uw vraag/behoefte geef ik u op heldere en transparante wijze aan op welke manier uw zaken geregeld kunnen worden en wat ik voor u kan betekenen.
Is bij uw zaak uw bankier, accountant, fiscalist, advocaat en/of notaris betrokken, dan coördineer ik de communicatie met alle betrokkenen. Ik bewaak de voortgang tot de volledige afwikkeling en zorg ervoor dat alle betrokken partijen voorzien worden van alle bescheiden.

Ik ga voor u aan het werk, tegen een van tevoren afgesproken tarief. Bij mij komt u niet achteraf voor verrassingen te staan en kunt u een heldere, transparante en open communicatie verwachten. De diensten zijn gebaseerd op wederzijds respect, persoonlijke betrokkenheid, betrouwbaarheid en een prettige samenwerking waarbij mijn doel is u te ontzorgen.

Ik bied u de mogelijkheid om een  gratis adviesgesprek aan te vragen.
Neem gerust contact met mij op om een vrijblijvende afspraak te maken.
Wenst u een of meer zaken concreet in gang te zetten, dan maak ik op verzoek (vooraf) een offerte.

Ga naar contact voor mijn bereikbaarheidsgegevens.